söndag 21 april 2013

A lady from Sweden is a ticket to Europe

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/samhalleochpolitik/article15941896.ab
Man upphör aldrig att förvånas.  Medelålders kvinnor åker till Gambia för att ragga upp unga svarta män. Man frågar sig verkligen duger inte svenska män, eller vad håller de på med.,
Är det samma  kvinnor som  spyr galla över svenska män som åker till Thailand och importerar sig en Thailändska. Var är moralen någonstans.  Man upphör verkligen aldrig att förvånas.
I filmen visas blonda kvinnor +55. Det visas hur de villigt låter sigvilligt ledas bort av svarta unga män som påminner om flugor kring en sockerbit.
Fru Torsk, kan man kalla henne det. Var blir ni av ni som dömer  manliga sexköpare, gör era röster hörda, var är jämlikheten?
Det framgår i filmen att syftet med att sälja sin kropp är en biljett till Europa.
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln.

2 kommentarer:

  1. så länge någon säljer finns där någon som köper, tycker nog de flesta fördömer de "män" som köper sex av minderåriga i Thailand och andra ställen, för de är ju kriminella och vet det. jag vet inte regler för prostitution i andra länder, det som är mer trist är ju att vissa faktiskt blir förälskade, män eller kvinnor, och bara är en biljett till ett bättre liv för de som vill fly från sitt eget

    SvaraRadera
  2. De kvinnor som är 50-60 år och tror att unga killar på 20-25 år och ibland ännu yngre ser något annat än en biljett till europa är ju verkligen mer än lovligt dumma. Ingen normal grabb är attraherad av damer som är gamla nog att vara deras mormor. Inser de inte det så skall de bli lurade. prostitution har olika ansikten, men är i grund och botten samma sak, vare sig det är män eller kvinnor som säljer sina kroppar.

    SvaraRadera