måndag 10 juni 2013

Taket rasade in i Blatteförmedlingens lokaler, flera skadade. Deltagarna oförsäkrade vad händer nu.

Jag har ju tidigare skrivit om Blatteförmedlingen och deras Jobbfabriken. Verksamheter som skapats för att komma åt femtusingen som den som förbarmar sig över en fas 3:are i li linje med Reinfelds arbetslinjen får. Skattefritt och utan kontroll. 800 fas3are har  Jobbfabriken. Blatteförmeldingen delade ut 6 miljoner förra året till sin ägare. 
Idag blev det stor utryckning i Helsingborg nere på Gåsebäck. i de lokaler som  Blatteförmedlingen hyr på söder har innertaket rasat in. Flera är skadade. Vad händer nu, vem står för ev ersättning för de drabbade. Som synes på bilden  är det jobbfabrikens lokaler.  Det är stor rasrisk i området nu och  många av deltagarna som enligt HD hade "datakurs". Jaja man kan kalla det vad man vill.
Förvaring, utnyttjande av arbetslösa. Det som är solklart är att en fas 3.are inte har något försäkringsskydd, så har han /hon inte  egen försäkring så är han/hon till råttorna.  Jag befann mig i en lokal 100 meter från berörd lokal och passade givetvis på att ta lite bilder. TV4 gör reportage ....Synd bara att de inte gör reportage om det oseriösa Blatteförmedlingen
http://hd.se/helsingborg/2013/06/10/tak-rasade-in-minst-en-skadad/
Arbeits Machts Frei - men till vilket pris?
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar