onsdag 28 augusti 2013

Lundsberg har inget existensberättigande i ett modernt demokratiskt samhälle

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/danielswedin/article17367833.ab
I flera år har det förekommit larmrapporter om den s.k. elitskolan Lundberg där  socialgrupp 1 stoppar in sina telningar.  Några av dem har härskat likt diktatorer och gjort livet surt för sina medmänniskor. det har förekommit rapporter om våldtäkter och andra sexuella övergrepp. Tortyr, elever har tvingats av andr a elever att utföra saker mot sin vilja medan mobbklacken har hejat på.
Nu har äntligen skolverket reagerat, denna gången efter  att det  anmälts  övergrepp där elever bränts med strykjärn. Att bränna någon annan är tortyr och det är några av de värsta krigsövergreppen som kan utföras  Men detta är inte Irakier som blir brända av Amerikanska soldater utan svenska skolbarn som blir brända av sina klasskamrater medan rektorn  kallar det pojkstreck.
Internatskolor är inte helt fel, dock bör de vara fullt kontrollerade. Skolor typ LUndsberg som genom sina avgifter selekterar bort   de flesta barn och ungdomar som inte har mycket välbeställda föräldrar.
Det finns internatskolor som fungerar väl, som har specialinriktning. I princip alla lantbruksgymnasier är internat.  SKulle det förekomma  bränning och tortyr, där hade det uppdagats direkt.
På Lundsberg mörkas det, föräldrarna  instrueras av ledningen att "inte lyssna på sina barn in de  klagar.  Denna gången stängde man av de torterande eleverna, för en bättre fasad utåt, men  försent. Skolverket  har stängt skolan och ett antal åtgärder skall  göras innan man får öppna igen.
Hörde på radion att 3  elever från Vellinge  är "drabbade" . Förvånande.  Bortskämda  snorungar från Skuldkusten  med Höllviken, Ljunghusen med omnejd.  Med all säkerhet elever som inte fått sin vilja igenom  på sina gamle skolor.

Idag är det självklart att inte tolerera sånt här  i den allmänna skolan. Då är det absolut samma regler som skall gälla för de s.k.elitgymnasierna.
Jag t ycker det är fel att kalla det elitskola, för någon elit är det verkligen inte.  Däremot är det elitens barn som stoppas dit, oftast har de  levt jävel i sin hemby och behöver komma bort från "det dåliga umgänget".
Vi är många idag som  lyfter våra glas och  skålar för att denna medeltidsinstitution  fått stänga och de små huliganerna  får besöka verligheten ett tag. 
Hur många av  terroristerna är barn till styrelsen, hur många av terroristernas föräldrar sponsrar skolan....  Låt oss hoppas att såna här avarter inte  återuppstår utan  förpassas till den tid där de hör hemma, historien. Det har också framkommit att Lundsberg m.m.  har dubbel elevpeng samt  terminsavgiften. Skolor som LUndberg m.m. hör medeltiden till, speciellt med en rektor som tjurar över att han fått avbryta sin semester, kallar  tortyren för bagatell, mörkar sexövergrepp, tidigare tortyr, mobbing. Det har också förekommit maffiametoder eleverna emellan där eleverna fått  köpa sig fria från tortyr och andra övergrepp för femsiffriga belopp .
Eliten flyttar dock sina telningar till Grennaskolan. Förvånande om det inte  blir samma runda där.
http://www.expressen.se/nyheter/hit-vill-foraldrarna-skicka-sina-barn/
Man frågar sig varför dessa  skitungar inte kan gå i en vanlig skola? Dålig uppfostran? Ja inte blir det bättre på en skola som genomsyras av pennalism.
Skolan drivs i stiftelseform, en bolagsform som är fri från insyn och allmäna bokslut. 
Utvecklingen har gått fort sedan det blev känt med anmälan. Skolan stängs av skolverket, rektorn sparkas, styrelsen avgår, allt har hänt på något dygn. 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17368529.ab
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar