lördag 24 augusti 2013

varför denna diplomati SD

http://www.aftonbladet.se/incoming/article17347852.ab
Den ena  "nyheten" efter den andra får falskheten  och maktkåtheten att visa sitt ansikte.
I artikeln ovan  kan vi läsa hur oppositionen uttalar sig. Alla passar på att vara kritiska, utom ja just det... här ligger en hund begraven.
Björn Söder, gruppledare för Sverigedemokraterna i riksdagen.
– Vi har inte diskuterat det än. Det ligger på regeringens bord. De har annat att fokusera på just nu och det är ingenting som brinner i knutarna. Jag tror att de kommer fokusera på budgeten och sedan fokusera på frågan.
Varför denna diplomati?Kan det vara så måntro att REinfeldt  som tidigare gått ut och klart deklarerat att något regeringsalternativ och samarbete med SD vill inte moderaterna ha och uppmanat oppositionen att göra samma sak.  Har han i ren desperation över siffror på 24%  tittat på SD-hållet för att  få behålla makten.  Är man så maktkåta att   man är beredd att sälja sin själ och bli knähund åt Reinfeldt.
Annat att fokusera på. Det är ren nonchalans och dålig stil att inte   kommentera  Arbetsförmedlingens chefs lilla race.  REsor med familjen, tjänstebil med privatchaufför, en styrelse  som inte har förtroende.  
Ja du Reinfeldt nu är det pay back time. detta kom lagom till valrörelsen.
Är verkligen SD så maktkåta att man väljer att inte kritisera, trots att Arbetsförmedlingen  misslyckats totalt med sin uppgift att förmedla jobb. Generaldirektören har uppenbart inte klarat av sitt arbete, då hon inte varit tillstädes.  Det var en diger lista på jetsetresor jorden runt 4 gånger  under 2012 hade hon tagit med sig familjen. Måste umgås med familjen var försvaret. Ja, fråga de arbetslösa som tvingas till 14-timmars dagar för att kunna ta sig till  och från FAS 3 praktikplatser, vuxendagis m.m. De vill också umgås med familjen. Arbetsförmedlingen hotar med indragen ersättning. Man förmedlar gladeligen arbeten  hos oseriösa  företag, och praktikplatser, bidragsjobb som   ersätter riktiga arbeten exemplen är många. 
Det är dags för regeringen att visa  de 8% av svenska folket respekt ge en kommentar samt vidtaga åtgärder. Vad händer efter att hon fått sparken. Avgångsvederlag. Enda rätta är att hon får betala tillbaka det hon slösat av svenska folkets skattemedel. Dvs alla onödiga resor, resor med familjen, mobilsurf, vilket med all säkerhet varit  dottern som orsakat.  Man kan fråga sig, var får regeringen alla sina inkompetenta chefer ifrån. Är det Attendo som förmedlar i bästa svågerpolitisk anda. 
 
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar