måndag 16 september 2013

uthyrningspolicyn stinker brunrockstänkande

http://hd.se/landskrona/2013/09/17/vi-maste-fa-vara-i-fred/
Återigen utmärker sig Landskrona kommun. denna gången är det uthyrningspolicyn där man vill tvinga fastighetsägare att skriva på ett kontrakt att inte hyra ut till icke önskvärda individer.
Vad är icke önskvärda individer.
Ja i det här fallet är detinte som på 30talet  folkslag och "raser" utan samhällsgrupper.

Det är klart och tydligt  i linje med Reinfeldts ruggiga filosofi som nu också annamats av övriga partier. Socialbidragstagare, arbetslösa,  sjukskrivna ensamstående ja kort sagt alla som  har det svårt i samhället vill man deportera från kommunen . Detta innebär att  man vill med berått mot rycka upp  familjer som är rotade, barn som går i skolan av en enda anledning, de är inte bra samhällsmedborgare nog. Att man gör det svårare för barnen och familjerna  att både hålla samman och komma tillbaka till ett normalt och värdigt liv,  det tar man ingen hänsyn till.
Man kan ifrågasätta om det inte är snudd på brott mot mänskliga rättigheter.
 Man ökar utslagning, bostadslösheten.
Hur ser samhället ut idag, vilka är socialbidragstagare.
Jo det är den arbetslöse som jobbat i hela sitt liv och det brott som begåtts är just att vederbörande blivit arbetslöshet. En arbetslöshet som man  försäkrar sig med i en försäkring som kallas akassan.
Men akassan  är på samma nivå som för 16 år sedan. Den har tom sänkts, medan allt annat, inkl. boendekostnader har höjts. Socialbidragsnormen har höjts, men inte akassan, vilket gör att trots att  man som god medborgare gått med i akassan ändå är förvisad till  socialbidrags. Men först sälja allt som är av värde.
Tex om en person har ett hus bil etc.
Bilen är nyckeln till jobb, varvid man försvårar för  medborgaren att få nytt jobb och fastna i socialbidragsberoende.
Vad tror Strandberg och gänget, att alla arbetslösa är lata jävlar som inte vill jobba utan bara leva på bidrag.  Att man inte vill låta   icke kommunbor flytta in utan att ha stadigvarande inkomst  det är väl förståeligt, men i det här fallet är det även landskronabor som drabbas. Kanske folk som bott i stan i 25-30 år och bara begått brottet att råka bli arbetslösa. Man splittrar familjer, ökar utslagninge, därmed ökar de stora social kostnaderna tex att ta hand om barn som kommer på glid.
Det luktar Nazityskland så det  stinker om det.
Bättre vore om herrarna Strandberg och gänget ser till att sätta sig in i en utsatt medborgares situation.
Som egen företagare måste du lämna kopia på din deklaration, kommunen granskar hur bra/dåligt företaget går.
Ett  nystartat företag är det  en blomstrande verksamhet med en gång?
Var går gränsen för en önskvärd medborgare. 
Frågan är också vill den önskvärda medborgaren verkligen bo i en stad som Landskrona om han/hon tidigare deporterats därifrån. Nä, förhoppningsvis inte.
Själv är jag tack och lov inte Landskronabo och har inga planer på att bli heller.
Till syvene  och sist återstår för den som absolut vill bli Landskronabo att hyra hus i småorterna där husen inte går att sälja. Herr Strandberg - säkerligen finns det  husägare som gärna hyr ut  till skötsamma personer vars enda brott råkat vara arbetslöshet. .......................Själv skulle jag glatt  förmedla kontakterna om något dyker upp - i mänsklighetens namn, om någon mot förmodan vill bo i Landskrona....
Lagbrott, precis som det är lagbrott att  sätta mottagare av försörjningsstöd på s.k. praktik, dvs gratis slavarbete.
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar