söndag 1 september 2013

Veckan som gått.

http://www.expressen.se/kvp/gynning-tvingades-lamna-tillbaka-hund/
Garolina Gynning, denna ultrablonda superbimbo  som gjort sig känd  som skandaldrottning.
I big Brother http://www.expressen.se/noje/aret-da-det-guppade-bade-med-och-utan-tecken-i-tv-rutan/ hoppade hon i bingen  och körde livesex med en av de  andra deltagarna. Något som fick Marita Ulveskog att rasa över ett tvprogram som gått över gränsen.
Givetvis vann hon Big brother till följd av sitt beteende.
De s.k. blivande makarna har kommit och gått  och hon har bytt partner förmodligen oftare än hon bytt trosor.
Nu har hon "stadgat sig"  nedkommit med en avkomma  och skulle överaska familjen med en liten hundvalp. Hennes make var inte så impad av tilltaget och det är fullt förståeligt.
 En hundvalp kräver hela familjens engagemang. Det är som att få en bebis i huset. Den skall gås ut med, matas var 4:e timme, uppfostras för att kunna tas med överallt. Läras att inte  tugga sönder hemmet.  Man impulsköper inte en hundvalp. I sin jakt efter uppmärksamhet hos allmänheten går hon ut på de sociala medierna och skriver hur mycket hon skanar Puss, den lilla hundvalpen, en liten vit bichon.liknande varelse. En hund som man kan stoppa ner i byrålådan och bära runt som en liten leksak, så som Paris Hilton gjorde med sin Chihuahua.
Vare sig det är en liten hund eller en stor måste de rastas, tuktas, matas.
De flesta som  gjort dylikt tilltag talar tyst om det för det är pinsamt att inte tänka sig för.
Men Gynning, no no, hon kör uppmärksamhetsracet igen....
Det hjälper inte att byta hårfärg, det är solklart.


Så har vi AF-skandalen.  AF har fått en tillförordnad generaldirektör som vet hur man stänger av mobilsurfen utomlands..... han tänker också minska på sina utlandsresor. Vad kan man dra för slutsats av det uttalandet.  Ja, att  den storsurfande chefen i business as usuals tecken  gillar att resa.
Så¨har vi en rapportering om Fukushima 18 gånger högre strålning än vad som uppgivits.
Fukushima är vårt nya Tjernobyl. 27 år  har gått sedan Tjernobyl. Idag får många i 30-40 årsåldern cancer, hur var strålningen, tystades den höga strålningen ner  då och vi får betala notan idag.
http://www.expressen.se/nyheter/nivaerna-18-ganger-hogre-vid-fukushima/
Vi kan än en gång  konstatera att Kärnkraften är  farlig för allt levande i nutid och allt levande i framtiden. I SVerige hölls en folkomröstning som sa att kärnkraften skall vara avvecklad 2010.
Det har varit ytterst nära olyckor i Sverige tidigare, som tystats ner.
http://www.expressen.se/nyheter/nivaerna-18-ganger-hogre-vid-fukushima/
Så går vi till Lundsberg som stängdes i veckan, förhoppningsvis för all framtid framförallt i sin nuvarande form
Med en rektor och en styrelse  som tyst  låter tortyr och nolllning försigå, som inte kommenterar något. En rektor som ger sig iväg på ripjakt. Att stänga telefonen under sin semester bör vara självklart, ingen skall behöva vara tillgänglig på semestern, men  då måste ansvaret delegeras.
Tystnaden från LUndsberg stängde skolan.
På LUndsberg har adeln och gränddan av Sverige gått.
Prins Bertil, som  körde som 16 åring ihjäl en kamrat. Olovlig körning,  6 personer i en cheva.  Skandalen tystades ner och hovet köpte familjens tystnad samt att de i framtiden  inte fick ställa några ekonomiska krav.  Uppgifterna kom inte fram förrän efter  Prins Bertils död. Effektiv munkavel.

Lundsberg ja, en kvarleva från tiden med statare och medellösa och så då det övre skiktet adeln.  Här har vi en  artikel om en f.d. elev som blev mobbad för att han handlade på KappAhl.
http://www.expressen.se/nyheter/mobbad-pa-lundsberg---for-pase-fran-kappahl/
Han blev också utsatt för fysiskt våld.
Några av de kritiska röster som  hörts angående stängningen av Lundsberg  hävdar att  varför stänger man inte kommunala skolor där  mobbing sker.
Ja varför gör man inte det. Det är ingen ursäkt för att inte stänga Lundberg. Men  skolinspektionen borde rimligtvis vara hård även mot "vanliga " skolor. Det som gör Lundberg så allvarligt är att ledningen vetat om det, man har struntat i skolinspektionens krav på åtgärder.  Det har försigått i  årtionden med styrelsens ochy rektorns goda minnen. Eleverna som bor där är långt hemifrån, man har också från rektorns sida  uppmanat föräldrarna att inte lyssna på sina barn.
DEt måste kännas hemskt för elitens  små huliganer att behöva  gå i samma skola som pöbeln.
Det är kanske dags att se över friskolesystemet  och återföra resurserna till kommunala skolor. ATt fritt välja skola  är givet, men  idag  tar friskolorna resurser från de kommunala skolorna som då får ta resterna. En friskola kan tacka nej till en jobbig elev, det kan inte  kommunala skolor.
Resultatet blir att  friskolorna inte behöver lägga  resurser på jobbiga elever. 
Om elever från en kommunal skola misshandlat andra elever genom bränning av strykjärn hade eleverna blivit avstängda med omedelbar verkan.  Speciellt som det är två gymnasieelever. värre är det med grundskoleelever där kan man inte stänga av elver hur som helst. Men 2 elever innebär 400000 i eleveravgifter. Money talks..... be quiet.
http://www.expressen.se/nyheter/tva-till-forhor-efter-nollning/
200 elever med  bidrag på 180000 per elever, dubbelt mot vanliga skolan.  36 miljoner + kostnaderna för inackoderingen samt elevavgifter.  Som sagt Money talks...
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar