söndag 10 november 2013

s beredda att sälja sig till lägstbjudande.

Stefan Löfven har börjat göra sina utspel så här 10 månader innan valet 2014. Darrar som aspelöv inför det stora hotet SVerigedemokraterna. Nu gör han samma race som Reinfeldt  att prostituera sig för att utesluta Sverigedemokraterna.
Vem som helst får tycka vad de vill om Sverigedemokraterna. Många hävdar att det är ett enfrågeparti och jag kan solklart hålla med  om att Invandringsfrågan får väldigt mycket fokus.  Mycket  orsakas av att  det inte är rumsrent att vara sverigedemokrat i  andra partiers ögon och så även i fackföreningarnas ögon. den som tillhör SD blir utesluten ur facket,  får plötsligt inte mer vikariat, får hot om sparken från sina jobb. Detta är inte  fair play och hör verkligen inte hemma i en demokrati. lika lite som att det är acceptabelt med tårtning av politiskt offentliga personer, vare sig personen heter Jimmy Åkesson eller Fredrik Reinfeldt.  Många vill nu bagatellisera vad  Irene Matkowitcz vänsteraktivist gjorde när Jimmy Åkesson signerade sin bok.
Nu var det en tårta, men det kunde lika gärna varit en bomb, en kniv eller annat hon haft under kappan.  Så speciellt oskyldig är damen i fråga inte sedn tidigare, 60, nog borde hon ha lite mer vett innanför pannbenet. SPeciellt ringa brott är det inte heller hon har  åtalats och dömts för.
Matkowitcz har lagförts för ett stort antal brott, bland annat brukande av falsk urkund, narkotikabrott och flera fall av grov olovlig körning.
För 10 år sedan blev en annan politiker offer för en galning. Anna Lindh, sossarnas kronprinsessa. Ett tragiskt mord för SVerige och en händelse som drog ner Sverige än mer  i den våldsamma kylan.
Den natten Palme mördades  på  Sveavägen, 27  snart 28 år sedan  hände något med Sverige. Det var då vi förlorade tron på att vi kunde gå  fritt i landet på gator och torg, det var då som livvakter blev obligatoriskt.  17 år senare  hade detta luckrats upp och tragedin var ett faktum. nu var det ren tur att det "bara " var en tårta. Vi kunde lika gärna ha fått ett tredje politikermord i Sverige. VEm vet vad det kunde varit i tårtan, cyanid, tårgas, syra.
Demokratin är i fara när andra partier inte respekterar ett valresultat utan fifflar och micklar för att utesluta  ett annat parti som är invalt av Svenska folket från beslutande poster.
Det är sådant som gör att  extremisterna får luft under vingarna i ett parti, tillsammans med det faktum att  ytterst få  offentliganställda vågar  ta på sig förtroendeposter. Då blir det  mediakåta  uppmärksamhetsberoende knäppgökar som  gör det ena galnare uttalandet efter det andra för att få sola sig i media  några sekunder. Sverigedemokraterna är SVeriges 3:dje största parti. vad ni än tycker om  det Reinfeldt LÖfven och ni andra. Det är faktum och det är dags att acceptera det.  I annat fall får ni väl försöka vinna tillbaka väljarnas förtroende återigen.
Min gissning på valresultatet  om 1 år är  närmare 20% för Sverigedemokraterna.  Hur skall ni göra då, skall ni likt en diktator stänga ute      20% av Svenska folkets vilja. I sådana fall är det totalt onödigt med dumheter som allmänna val.  Då går Sverige från demokrati till diktatur över en natt. Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar