måndag 24 mars 2014

Kungen uttalande en skymf för de svenska föräldrarna som kämpar för att få livet att gå runt.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/schyman-kritiserar-kungens-uttalande-om-barnuppfostran_3394800.svd
Återigen har kungen visat vilken framtidsfientlig stenåldersrelik han är.
Genom sitt uttalande   Nu för tiden, med det nya samhället så arbetar båda föräldrarna och finns inte alltid där för att ta hand om sina bar. hånar han  de föräldrar som  kämpar för att få tillvaron att gå runt. föräldrar som  inte har ett apanage och  horder av tjänstefolk runt sig, utan som både jobbar, ibland dubbla jobb, har långaresor och kämpar för att ha mat på bordet och kläder på kroppen.
Kungen bör be svenska folket om ursäkt för sitt kränkande uttalande.  De ensamstående mammorna som kämpar för att  ha tak över huvudet på sina barn. De arbetslösa som  får leva på max 680 kr per dag. Fas 3arna som får jobba gratis.
Ja du  Kalle försök du leva på akassan eller dra in apanaget för din jetsetande dotter  så hon får börja sköta någon hon också. Nä det är dags att  Kalle lämnar över till sin dotter, eller ännu bättre.  dags att skrota hela kunga huset, det kostar bara pengar.
Hur kan kungen ge råd om barnuppfostran, det är knappast han som uppfostrat  sina barn, de har uppfostrats av särskilt utvalda nannys...  Att kasta sten i glashus, för  kungen är väl den sista som har tagit hand om sina barn, där har både mamma och pappa varit frånvarande  i  cockailglaset och botuxsprutan heliga namn
Vid tangentbordet

Kågerödsmurveln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar