måndag 9 juni 2014

SD tåler inte kritik och vill tysta kritiska medlemmar vänder nu också kappan efter vinden i arbetsmarknadspolitiska frågor gällande FAS 3....

Så har jag än en gång blivit  varse om hur rätt det var att lämna SD. Ett parti som inte kan respektera andra människor och avvikande åsikter utan tysta till varje pris och inte vilja ta en dialog, det är inget parti som jag varken kan eller vill stödja,  även om jag älskar mitt land, vill bevara traditioner och  vill ha ett värdigt samhälle.
givetvis är det  den nya flyktingförläggningen i Röstånga som  är på tapeten och även jag tycker det är vansinne att en ort på 800 personer får ett tillskott på 400, vilket det blir med Blinkarpshemmet som också  är en flytkingförläggning och mer och mer blir långvarig vistelse, trots att det var tänkt som transitboende.
Det är stora pengar  med i bilden för anordnarna. Det som utlöste kritiken på SD Svalövs facebooksida  var att det startats insamling. SD:s sekreterare lade ett väldigt hånfullt skrivet  inlägg  som jag reagerade på.
Det man gjorde var att   inskränka mäjligheten att lägga kommentarer på sin sida, istället för att bemöta kritiken.
Avvikande åsikter och du skall hålla käften.....
SD har ju vänt i andra frågor tidigare, tex kärnkraften och  jobbskatteavdraget.
När Reinfeldt klappade på knäet och sa hoppa upp, då satt SD där som en hundvalp och tiggde godsaker. Vacker tass  och  du får belöning.
Läste också en artikel gällande FAS 3 denna radikalt arbetsmarknadspolitiska misslyckande som slagit ihjäl den reguljära arbetsmarknaden och som det  nu tar årtionde att rätta till.
Den regering som  efterträder Reinfeld får renovera folkhemmet från grunden, det är inget som görs på 4 år utan det lär snarare ta minst  40 att återställa eländet som han ställt till, om det går överhuvudtaget.
I artikeln kan vi läsa att SD vägrar svara på frågor för man ser över sitt arbetsmarknadspolitiska program.
Så kan vi ägna oss åt en vild gissning, att SD kommer att stödja FAS 3, allt för att få en  godsak till av REinfeldet.
Reinfeldt och gänget är  desperata nu. S vill inte regera med M och maktkåt som Reinfeldt  och gänget är så  ser mig sig nu om  efter en ny samarbetspartner. SD är då att jämföra med en hund, när  Reinfeld kallar på den så kommer den. Oavsett hur mycket den har nonchalerats tidigare.
Så  vi följer alltså  deras kappvändning intressant. Men troligtvis lär  vi inte få något svar innan valet, utan bara lite svammel.
turn around when possible. 
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar