tisdag 7 oktober 2014

FAs 3 arrangörer i konkurs - mjölkekon har skickats till slakt

Så har den omstridda jobbfabriken , den fas 3 anordnare som haft flest intagna fas 3are, för att komma åt femtusingen. FAS 3 det absolut sista utposten, sista anhalten i samhället, som innebär slavarbte utan lön. Totalt meningslösa arbetsuppgifter för att anordnaren skall komma åt femtusingen Internerna  i FAS 3 ( ja vad kan man annars  kalla det för) får göra totalt meningslösa uppgifter sitta av 8 timmar per dag, en tillvaro värre än  internerna i fängelserna.
Jobbfabriken/blatteförmedlingen som en gång startades av Ivan Daza  har  gett sin grundare en rejäl inkomst under de här åren.  Vinster under dessa år på runt 5-6 miljoner årligen.
I våras hände något EU sa stopp. Det fick inte betalas ut så stora belopp till en enskild anordnare. Så plötsligt blev de stora anordnarna olagliga.  I detta fallet är det en skatteskuld på 4,5 miljon som har orsakat konkursen. Inte lönt att driva verksamheten vidare. Bara hoppas att Daza blir personligt ansvarig för skatteskulden, han har ju plockat ut miljonerna ur verksamheten och ser man till facit i hand var det olagligt.
Ja det är mycket som  stramas åt nu  och Alliansens kalas är avdukat. Regeringen har gjort överenskommelse med Vänsterpartiet om begränsningar av vinster i välfärden.
 Då hör vi genast en röst som höjer sig över de andra. Bert Karlsson. Ja, ni vet han den f.d. nydemokraten som plötsligt blev ett världssamvete och ville ta hand om hela världen på alla sina nyöppnade flyktingboenden. Nu när vinsterna blir begränsade  så tänker han lämna branschen.  Ja så var det med den empatin.Vi lär få se många  s.k. välfärdskanibaler som kommer att kasta in handduken.  Attendo, hur länge  skall det dröja innan de  ger sig iväg. Lever gott gör de på det antal miljarder som de har dränerat skattkistan på.  Det är absolut hatten av coh vi bugar ner till golvet för Sjöstedt som lyckades med en av sina viktigaste frågor. Att begränsa vinsterna i välfärden.
Med hjälp av SD kommer man att få igenom det i riksdagen.  Skam vore det väl annars, för det är ju också något som SD har  gått ut med i sitt program. Vi är väl många som vore övertygade om att Sd som vanligt skulle vända kappan efter vinden.
Fast  tänker man efter så är det nog ingen som behöver vara bekymrade. SD röstade med alliansen de sista 4 åren. Varför , jo för att inte fälla regeringen. Samma sak kommer att ske nu. inte vill SD mista sina 49 mandat i ett nyval, utan sitta kvar i sina 4 år ytterligare.  Det sista SD vill är ju att ha ett nyval nu. Blir det nyval, hur många kommer då att rösta på SD, då man med facit i hand konstaterade att det blev parlamentariskt kaos som man  förutspått i sina domedagsprofetior.
Men  efter SD i sitt partiprogram  ligger närmare S än M så är det ju ändå så att de kommer att rösta i linje med sitt eget partiprogram.  dessutom gynnar ju inskränkningarna i vinsterna i offentliga sektorn SD:s huvudfråga. Begränsningen av invandringen.  Eftersom Bert Karlsson Attendo m fl  kommer att mista sin florens Nightinggalegloria då det inte är lönsamt längre att vara världssamvete och världens allemansrätt kommer det inte att  finnas några anordnare. Kanske vi rent av får se flytkingströmmen minskar, för värvarna lär åka på en enkel biljett hem till Sverig, när ersättningen för att värva  nya  gäster  upphör.
Flera flugor i en  smäll alltså. vi får med all sannolikhet också se ett antal friskolor som lägger ner. Kanske kan SVerige  återgå tilll det som gällde innan, när det var någorlunda ordning och reda i skola och offentlig sektor.
De pengar som mjölkas i verksamheterna måste komma offentliga sektorn tillgodo.  Vinet i John BAuers vinflaska har för länge sedan oxiderat sönder till  sur rälig ättika.
Så idag  är verkligen en dag att fira.............. Jobbfabriken har kastat in handduken. De fas 3 internerade har äntligen släppts fria från sitt arbetsläger.
Sverige är på rätt väg.
Bra jobbat SJöstedt...................
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar