söndag 1 december 2013

Hunddagis dyrt - försök leva på akassa Maria Abrahamsson

http://alliansfrittsverige.nu/aktuellt/2013/12/maria-abrahmsson-tycker-inte-60-000-manaden-gor-en-till-hoginkomsttagare-for-hunddagis-ar-dyrt

Denna  blåfärgade dam verkar  ha ett extremt behov av uppmärksamhet. 
Hon anmälde sig själv för innehav av  barnpornografi då hon hade ett ex av dagens nyheter  hemma med en bild på amerikanska konstnären Tala Madani  tavla föreställande tomtar som står nakna runt en  säng med ett barn i.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/maria-abrahamsson-frias-fran-barnporrinnehav_8066892.svd

Hon  är så verklighetsfrånvarande att hon tror att LUndsberg stängdes  pga klasshat.  Hon verkar helt ha missat att  det sitter penalismen i väggarna och att  man ägnat sig åt tortyrliknande metoder med rektorns goda minne.
Det är verkligen synd om henne som behöver bo i Stockholm för det är dyrt att bo där, det är dyrt med hunddagis.
Ja vad skall man säga.
För det första, det är frivilligt att ha hund.Hunddagis är ett STockholms och storstadssyndrom. Vi andra lär hundarna att vara ensamma hemma när vi jobbar.
Sedan undrar man dyrt att bo i STockholm. Är det billigare att bo på landsbygden eller i norrländska glesbygden? Där man får lägga åtskilliga  pengar på resor till och från arbetet, tvingas köra bil för att man inte har något liv över vid pendling med kollektivtrafiken som aldrig passar eller fungerar som den skall.
Hon kan ju prova att  köra runt ett hushåll på bara akassa. Och det med en boendekostnad i villa som allt understiger boendekostnaden  i lägenhet pga att marknadsläget är  dåligt.
Var är problemet att betala skatt, statlig inkomstskatt  när man tjänar   36325 eller som hon nästan det dubbla 60000 kr.
Hon får väl göra som Ljugholt och de andra, skriva sig på annan ort och  ha övernattningsbostad i Stockholm. Då får hon även traktamenten.  Lite klipp och klister med kvitton kan ju ge  subventionerat  hunddagis. Ja, frågan är bara när  samvetet  sätter stopp.
hon ondgör sig också över de som är sjukskrivna och  "jobbar ideellt". Verklighetsfrånvarande igen.
Hon fattar tydligen inte att  den som är hemma är isolerad från sitt naturliga sociala liv, att då ställa upp och servera mackor på en fotbollsmatch några timmar, är inte att jobba.  http://www.mariaabrahamsson.nu/index.php/2013/11/02/vara-sjukskriven-men-anda-kunna-fortsatta-jobba/

Vill hon ta allt från den sjuke eller arbetslöse i häxjakten på dessasamhällsparasiter?  Hela alliansens inställning  genomsyras av att sjuka och arbetslösa är folk som inte vill sköta något.
Givetvis finns det en stor andel av denna kategori där också. Folk som gör allt för att slippa jobba, men har man familj,  bara en inkomst, så är det knappast någon som frivilligt lever på akassa en längre tid.
Jag har gjort det ett år nu och lite till, fast det kallas för aktivitetsersättning. Det har varit under den tid som jag studerat till kyltekniker, men nu är målet nära 2 veckor till sedan är det dags för certifiering.
SEdan gäller det att hitta jobb och där  sätter arbetsförmedlingen rejäla krokben för  arbetslösa.
Det är ju som bekant ingen arbetsförmedling längre, utan en  praktikförmedling.
När  en arbetsförmedlare eller handläggare utan omsvep glatt kan erbjuda företaget 6 månaders praktik när de är  i kontakt med AF för att få rekryteringsstöd av en man som varit arbetslös i  flertalet år då är det arkebusering av denna person från sin tjänst som gäller.
Man säger till arbetslösa att söka jobb 8 timmar per dag.... jobb som man inte är kvalificerad för, vilket ger arbetsgivarna en massa ansökningar som går direkt i cylinderarkivet och  arbetsgivare som drar sig för att nyrekrytera...
Man kan lätt konstatera att  det är fler som hatar sitt land än bara Reinfeldt och sticker huvudet i sanden för verkligheten. kanske är det dags för praktik i verkligheten  med ersättning från akassan.....  Maria Abrahamsson och gänget. Ni lär få ställa er till arbetsmarknadens förfogande  i september nästa år, var så säkra. 
vid tangentbordet
Kågerödsmurveln
36 325
36 325


1 kommentar:

  1. Hon har skrivit ett inlägg som kommer bli klassiskt beroende på sin oerhörda dumhet och brist på kontakt med verkligheten utanför sin egen skugga.

    SvaraRadera