måndag 28 januari 2013

Region Skåne internerar neuoresedynskada kvinna.

http://hd.se/svalov/2013/01/28/mister-sin-rullstol-trots-att-hon/
I artikeln får vi veta att kvinnan använder sin elrullstol för lite. elrullstolen är hennes armar och ben. För 50 år sedan lite drygt uppdagades en av de största läkemedelsskandalerna någonsin. Neurosedyn, ett läkemedel mot illamående gav fosterskador. Barn föddes utan armar, ben, eller med delar av armar och ben. Fullt vid sina sinnes bruk, men lemmar som inte växt ut pga.. läkemedel.
Det är naturligtvis självklart att dessa kvinnor och män som nu är i medelåldern skall ha alla hjälpmedel för att få ett så bra liv som möjligt. Det är absurbt att sätta mätare på rullstolarna i de här fallen.
Hur gör man med syrgasmaskiner, har d eockså mätare, drar man in syrgasen för en kolsjuk, med motiveringen att du andas inte i maskinen tillräckligt många gånger om dagen. När skall det börja selekteras ut efter ekonomiska premisser. Mer än vad som görs idag. När skall liemannen kallas in för att en cancersjuk inte är ekonomisk lönsam för samhället? Resonemanget är hisnande. Så länge det finns liv finns det hopp och alla har rätt till sjukvård och god sådan. Den svenska välfärden monteras ner i rask takt med REinfeldgängets goda minne.
Låglönejobb, vad blir det sedan, basvård, premium och exklusive. Skall även respiratorer stängas av om inte folk kan betala fakturan. Skall det bli som i USA, där sjukvård kostar pengar och där befolkningen som inte kan betala får gå utan vård och därmed dö av sjukdom som kan och går behandla för att de inte har pengar.
N äskäms Region Skåne. Låt kvinnan behålla sin rullstol och ta bort räkneverken. Kvinnan tillhör en av dem som drabbades oskyldigt av giriga läkemedelsbolag.
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln

 28 januari 2013

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar