tisdag 9 oktober 2012

En för alla alla för en.


http://hd.se/landskrona/2012/10/09/elevprotester-mot-halalkott-i/
Nu har turen kommit till Praktiskta gymnasiet i landskrona att kränka svenska elever. Igår kunde vi läsa om rektor i växjö som ansåg att svenska tjejer fick skylla sig själv om de blev misshandlade av ”flyktingbarn”.
Om någon skola bara serverar griskött, blir det ett sjuhelsikes rabalder och stora rubriker i tidningarna. Ingen rektor skulle ens andas detta utan snällt servera minst en alternativrätt. Men tvärtom är inte så noga det är ju bara svenska ungdomar och de behöver väl ingen mat. Stäng ute dem från matsalen, precis som i växjö. Diskriminering på högsta nivå och det är acccepterat i samhället.
Ur wikipedia har jag hämtat följande om Halalslakt:

Skäktning är en slaktmetod föreskriven inom judendom (kosherslakten) och islam (halalslakten). I båda fallen avlivas djuret genom att halspulsådrorna skärs av med kniv.[1]

Judisk och muslimsk lag förbjuder att en spetsig kniv som sticks in i köttet används, varför i stället en lång, vass kniv används för att skära igenom halsens mjukdelar varvid flera strukturer som löper lodrätt i halsen delas (luftstrupen, matstrupen, två stora karotida artärer, två stora vener samt vagusnerven). Genom de avskurna stora halsblodkärlen förblöder djuret.

Man skär alltså av matstrupe, luftstrupe och stora halspulsådern, på detta sätt förblöder djuret samtidigt som det kvävs av syrebrist. Vilket som kommer först? Ja, det är säkerligen medveteslöshet pga. syrebrist. Alla som satt i halsen någongång har känt paniken komma när man inte får luft.
Detta är inte okej. enligt svensk lag skall inte djur lida: och när ett djur inte får luft så lider det. Men ändå utförs halalslakt med svenska myndigheters goda minne och man påtvingar andra människor att äta kött som inte är slaktat på ett djur och miljöetiskt sätt. Var hörs miljöpartiet här, de är lika tysta som vanligt när det handlar om kränkning av svenskar till fördel för invandrares traditioner och seder.
Paragraf 14 i djurskyddslagen[38] i Sverige lyder: ”Husdjur skall vid slakten vara bedövat när blodet tappas av. Andra åtgärder vid slakten får inte vidtas innan djuret är dött.”
eftersom svensk lagstiftning förbjuder slakt utan bedövning innebär det att antingen halalslaktas djuren olagligt ( med statens goda minne) eller så är det importerat kött. Är det importerat kött är det absolut läge att det vredovisas var det kommer ifrån då det förekommit dioxinförgiftat foder, salmonellasmittat och ehecsmittat kött. Var är kontrollstämpeln, har stickprov tagits på köttet. Sedan har vi frågan om det inte i första hand skall väljas inhemskt producerad mat. Så miljöpartiet, var blir ni av????????????????????
Inte ens vid hemslakt där slaktmask användes kan man anse att slaktmetoden är så grym som vid halalslakt. När slaktmask användes skjuts djuret med en ”cylinderliknande pistol och när klicket hörs, är djuret hjärndött. Därefter kan djuret tömmas på blod vilket är nödvändigt och de rörelser som djuret gör kan se lite otäckt ut, men djuret är s.k. hjärndött. Med tanke på rektorns kränkande inställning mot svenska elever bör han ställa sin plats till förfogande omedelbart.
vid tangentbordet
Kågerödsmurveln
Slutligen några länkar som berör halalslakt, för er som inte vet vad det innebär.
http://www.youtube.com/watch?v=fYXh1-aQuHE
http://www.youtube.com/watch?v=OoIFIXcLESk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar