måndag 8 oktober 2012

Kräv rektorns avgång

by skanetjej1964 in Uncategorized and have Kommentering avstängd Edit

Kräv rektorns avgång

http://www.smp.se/nyheter/alvesta/%283438973%29.gm
http://www.friatider.se/rektor-ibland-inte-fel-att-svenska-tjejer-blir-sextrakasserade-av-invandrarelever
http://www.friatider.se/foraldrar-och-elever-vadjar-till-skolan-vi-vill-slippa-flyktingbarnen
I Alvesta har gymnasieeleverna ingen trygg skolmiljö längre. Detta beror på att kommunen stoppat in s.k. ensamkommande flyktingbarn som är mycket äldre än de elever som går där. Speciellt tjejerna har känt sig kränkta och hotade. De får ingen respons hos rektorn utan får ”skylla sig själva” Men om det vore tvärtom, hade de sk.. ensamkommande flyktingbarnen fått skylla sig själv då också.
Nä då hade rektorn gått i spetsen för manifestationer och demonstarationer. Elverna hade bokat ett möte med rektorn men hon avfärdade dem och gav sig iväg från mötet för att inte komma tillbaka. Är det inte över gränsen av nonchalans mot eleverna?
Varför väljer skolverket att lägga ner anmälan. Men det är bara att anmmäla igen och igen. Till slut måste de ta upp det.
Hur många elever rör det sig om. Enligt rektorn är det enstaka och de är ”främlingsfientliga”
Skall tjejer/kvinnor tvingas acceptera att bli kallade för svennehora eller fitta. Nej verkligen inte. De här s.k. flyktingbarnen har klart och tydligt gått över gränsen när de misshandlat tjejerna även fysiskt. Det är skolans skyldighet att anmäla detta och även föräldrar/flickor bör polisanmäla dem. Som pricken över I så flyttar man tjejerna från skolan, stänger av dem från matsalen iställetr för att ta bort roten till det onda i det här fallet de s.k. flyktingbarnen som trakasserar tjejerna. Denna dam som innehar tjänsten som rektorn har med detta visat hur olämplig hon är som rektorn och bör omedelbart ställa sin tjänst till förfogande då hon uppenbgart inte reder att ta tag i problemen och ge flickorna studiero.
Några går sista året, därav är det mycket olämpligt att byta skola, annars hade det varit ett alternativ, att bojkotta skolan, välja annat alternativ. Därmed mister skolan skolpeng för eleverna och det verkar vara det enda språk rektorer och andra pappervändare förstår.
Nej tjejer, stå på er och polisanmäl, skriv anmälan till skolverket igen, och igen och igen.
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln

posted by skanetjej1964 in Uncategorized and have Kommentering avstängd Edit

Ungdomar är inte ovetande – trots att gammelmedia mörkar

http://www.friatider.se/akesson-for-popular-expressen-morkar-matning?fb_ref=.UHJO_P73COw.like&fb_source=home_multiline
http://www.friatider.se/aftonbladets-raderade-lasarundersokning

Både expressen och aftonbladet raderar resultat de inte gillar. opinionsundersökningar som inte visar vad Sveriges Pravda vill tas bort. Nu börjar det likna gamla sovjetunionen eller någon annan kommuniststat.
bästa partiledaren, Jimmy Åkesson. Ja oavsett om man är Sverigedemokrat eller inte så inser vederbörande att Åkesson är mycket skicklig. att SD kommer att röna framgångar i nästa val är solklart. Vid nästa val är det en ny kull förstagångsröstare. Det gammelmedia och övriga partier inte inser är att dessa har växt upp med Diskrimineringen av Svenskar, sett hur nedskärningarna drabbar skola, äldre, nära och kära. De har inte samma påverkan från äldre generationen om att ”veta var du är kommen ifrån”, vilket man inser är bullshit idag.
De har sett vad bilbränder och stenkastning fört med sig, sett segregationen i samhället ökat, många har blivit drabbade av gängrelaterade rånhändelser, våld m.m.Knivskärningar, råa våldtäkter. Medias mörkande har inte samma effekt eftersom de vet var de skall söka sin information.
Sossarna eller moderaterna är ingen naturligt val för förstagångsväljaren. Förstagångsväljaren har sett EU-medlemskapets baksida.
det är nya tider, Dagens unga röstar efter erfarenhet inte efter historisk bakgrund på order av föräldrarna.
men även bland föräldrarna har man börjat vakna för vad REinfeldt håller på med. Dags att låta förändringarnas vindar blåsa.
En sak är säker ju mer man mörkar desto mer upplysta blir dagens unga.
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar