fredag 22 augusti 2014

Reinfeldts lilla knähund.

Så har det nu blivit klart att REinfeldt bildar regering om de tillsammans med SD får majoritet.
Ett parti som han tidigare  hårdnackat påstod att han inte ville ha att göra med.
Ett parti som  senaste åren gång på gång vänt kappan efter vinden och  nu slutligen hoppat upp i knäet likt en väldresserad knähund.
Med tanke på de sista dagarnas uttalnande och vädjan från Reinfeldt som nu har för avsikt att öppna SVeriges gränser för att släppa in fler flyktingar.
Visst är det då märkvärdigt att SD  ens funderar på att vara stödparti till Alliansen.
Njae egentligen inte. För i SD sitter ett gäng maktkåta korrumperade   nickedockor.
Det är med sorg i hjärtat jag nu tar avstånd från SD, för i minvärld är SVerigedemokraterna ett parti som  på ett demokratiskt sätt skall värna om det egna landet Att jag en gång gick med I SD var för att ma nvar uttalat negativa till EU och även mot kärnkraft. Där har man vänt  seglet  efter vinden   och snällt lekt följa john till REinfeldt.
För 1 år sedan tog jag slutligen beslutet att lämna SD. Detta efter att  Kent Ekeroth  inte ville diskutera  varför sD vände kappan efter vinden  i jobbskatteavdraget och  de fakta jag presenterade för honom att ett femte jobbskatteavdrag motsvarade 1 pizza i månaden för normalsvensson.
En pizza som jag tror att de flesta glatt avstått i från  och hellre stoppat pengarna i välfärden.
Det står mer och mer klart att detta val blir  århundradets viktigaste val, ja  det viktigaste valet någonsin.
För skall vi kunna sopa upp en enda liten spillra av välfärden så är det absolut i sista  sekunden nu.
Välfärden ja, det är ju den som skall skrotas, vilket Reinfeldt medger i sin lilla mein Kampf  "Det sovande folket" För er som inte har läst den har jag lagt ut texten på en tidigare blogg.  Boken finns inte att köpa  men det fina med internet är att det sprids för vinden, och det skrivna ordet är svårt att tysta och ta bort.
Håll till godo läs och begrunda.

http://aktuellnu.blogspot.se/2013/07/det-sovande-folket.html
Så vill vi rädda Sverige finns det bara en sak och göra och det bär mig emot att ens erkänna det  men av två onda ting....
Nu är det bara rösta rött som återstår, det har REinfeldt nu gjort klart för oss som vill ha förändring.
Vem vill ha en blåturkos sörja med bruna inslag.
Tyvärr kommer Sverigedemokraterna att få ett stort antal betydande röster  av invånare som vill ha förändring, för SD står för  förändring säger man.
Men att förändra någonting till det bättre går inte när man   agerar som en väldresserad knähund.
Om 4 år är det val igen. Då får Sverigedemokraterna se sanningen i vitögat, men hur mycket skall  dåSvenska folket få betala, för sin naivitet  Hur mycket av den raserade välfärdens spillra finns då kvar, är den helt utpånad? Har vi då fått ett 50/50 samhälle. Människor som jobbar och människor som står utanför.
Sverige är fantastiskt.
Tur Norge söker kyl och värmepumpstekniker.
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar