lördag 17 november 2012

Vem skall bli första dödsoffer för Färdtjänstens lekskola


http://www.skanskan.se/article/20121115/SVALOVLANDSKRONA/711149910/1398/-/han-lamnades-kvar-i-skogen Så har det hänt igen. färdtjänsten funkar inte. Sjukresor, färdtjänst. Skånetrafiken har ett uppdrag och man sköter inte sig. Det verkar bara vara ekonomer som tror att man kan sköta lokala angelägenheter från andra sidan jordklotet. de förstår inte vad jag säger. Nej, har herrarna ekonomer hört talas om dialekter. Alla talar inte linguaphones rikssvenska, det är få som gör det. Tom inom landet har man svårt att förstå varandras dialekter. Nur ofta blir inte en skåning eller norrlännning missförstådd av en stockholmare . Tom inom en så liten region som landskapet skåne är det stora dialektala skillnader. Det blir billigare att arrangera det från Senegal hävdar man. Men om Skånetrafiken varje gång hade fått betala vitesföreläggande för man dabbar sig så hade det blivit världens dyraste färdtjänst.
De som är hårt drabbade av detta spektakel bör få kompensation med några tusenlappar varje gång. I artikeln berättas om en kille som är beroende av rullstol och permobil för att komma ut. Han har blivit strandsatt flertalet gånger. Vad händer när detta sker vintertid, i 15 minusgrader. Skall han behöva hålla sig inomhus likt en äldre på äldreboende som aldrig kommer ut för att hemtjänsten inte har tid. tom fångarna på fängelserna som kan ha begått både mord och annat har en bättre tillvaro. de får om inte annat komma ut 1 timme per dag, himlen är vissa dagar blå ovanför även om omgivningen är sossebetonggrå. Vem skall bli första dödsoffret i den här lekskolan.
Inkörningsperiod, ja den inkörningsperioden kommer att fortgå tills man retirerar och flyttar tillbaka callcentrat. Mångkultur och nationell integrering i all äga, men de här dumheterna tar väl ändå priset med besked.
Afrika är Afrika, Europa är Europa, Sverige är Sverige. Jag är övertygad om att man i övriga världen skrattar åt de dumma svenskarna som är så korkade. Blondiner är vi allihopa eller?
vid tangentbordet
Kågerödsmurveln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar