onsdag 19 september 2012


http://www.skanskan.se/article/20120919/SVALOVLANDSKRONA/709199894/1398/-/salde-falska-fakturor-i-vannernas-namn
Så har det begått bedrägeri mot privatpersoner från en företagare i Svalövs kommun. Vederbörande har sålt falska fakturor till faktureringsbolag. 550000 och straffet blev villkorlig dom och 9600 kr i böter…..
I min gamle blogg skrev jag om kvinnan med hyran som inkomst som fått sitt liv förstört av en mycket undermålig utredning angående några vigselringar där ägarna numera är både döda och begravna. Kvinnan nekar till brottet och utan att vara polis ser man direkt felaktigheter i utredningen. hon fick 4 års fängelse i hovrätten. Ringarnas värde låg på 10-15000 kr. tom smycken som barnen tagit i automat använde man som ”bevismaterial” dåliga undermåliga bilder i pdf-format är det enda som finns. Det har inte dokumenterats varken text, datum eller något och ringarna är återlämnade till sina ägare/arvingar.
hru står detta i relation till vartannat.
Man kan uppenbartt konstatera att brott verkar löna sig. Vida undrar vi läsare var pengarna tagit vägen, har de hittats, uppenbart har de betalats ut eftersom fakturamottaganra hamnat hos kronofogden. Kanske är det någon som har tumme fru justitia……..
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar