fredag 23 augusti 2013

okompetent chef som flyger världen runt med privatchaufför

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17343034.ab
Så var det dags igen. Nu är det Arbetsförmedlingens generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist som  använt mobilsurf s.k. roaming och mobilsamtal för 310000 kr.
Att bara ha "råkat missa slå av" är det någon som köper denna dåliga ursäkt.
Man kan ifrågasätta hur en person med så hög position inte har koll på dataroaming och  kostnaderna för detta.
Samtidigt kan man ifrågasätta  regeringens tillsättning av henne. Hon fick sparken innan hon tillträtt sitt arbete som  stadsdirektör i Södertälje kommun.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17341037.ab
Hon säger att hon för 1 år sedan inte visste vad dataroaming är. Det är skrämmande att en så högt uppsatt chef som basar över Arbetsförnedringen, en myndighet där   man förmedlar praktikplatser framför jobb   har så dålig koll. Man kan väl också ifrågasätta hennes stora antal resor. Varför flyger hon världen runt, är det för att importera billig arbetskraft till Det sovande folkets land?  Rimligare vore väl att hon gjorde ett besök i verkligheten.
Arbetsförmedlingen, verksamheten här i Sverige, inte i Indien
REgeringen  med Hillevi Engström i spetsen har  naturligtvis valt att lägga locket på  i väntan på valet nästa år för att undvika skandal.  Men sorry Reinfeldt och gänget, den tiden är förbi när det gick att mörka.  Arbetsförmedlingen bör vara en av Sveriges viktigaste myndigheter då  jobben är nyckeln till vår välfärd. 
Angela Bermudez-Svankvist köpte ny tjänstebil för 360000 trots att myndigheten skall spara pengar. hon  anställer en chaufför som kör henne dit hon vill.
Vad är det för fasoner. Tror  damen ifråga att hon är drottning på något sätt?
Nä dags att sparka en chef som inte vet vad dataroaming är.
Hon får väl göra som af kräver av sina offer, ta allmänna kommunikationer kors och tvärs genom länen. Det finns dem som har 4-5 timmars resa per dag för att ta sig till  sin fas 3 plats.
Ersättningen som ges  är max 680 kr per dag, söka jobb finns det inte tid till, för  den arbetslöse är internerad på sin praktikplats i FASAN TRE:s och Reinfelds namn.
 Kanske är det förklaringen, till hennes resor, hon måste leta upp arbetskraft för Sverige har ingen tillgänglig, eftersom ingen  har tid att söka jobben.


jobben och välfärden  måste blir  valets viktigaste fråga.
Samtidigt vill jag ge Sverige demokraterna som jag tidigare varit representant för  en  rejäl känga för jobbskatteavdraget. Tidigare var man emot ett femte jobbskatteavdrag, men  plötsligt vände kappan efter vinden och man  suktar efter  chansen att sitta med vid runda bordet.
Kanske dags att lyssna på vad väljarna vill Jimmy Åkesson.
Det är nog fler än jag som säger tack och hej till SD  efter den svängningen.
http://www.dn.se/nyheter/politik/sd-sager-nej-till-skattesankning?rm=print
Sveriges välfärd håller på att gå under, pensionärerna får sänkt pension nästa år.
Hur  i H-e har man då mage att stödja ett förslag som ger mer till dem som har mer. SPelar ingen roll att SD har förslag om höjd akassa, återställd välfärd,  för det är förslag som  i Reinfeldts regi bara är en utopi.
Sorry Jimmy och gänget i toppen. man vänder inte kappan efter vinden. Jobbskatteavdraget motsvarar 1-2 pizzor  för en normal löntagare i månaden.  Vi avstår gärna från  dessa för våra medmänniskors skull.... Gör ett besök i verkligeheten  ni också....
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar