torsdag 25 juli 2013

85 år och tvingas stjäla för brödfödan.


http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/750247-85-arig-kvinna-fast-for-snatteri-jag-var-sa-hungrig
Vårt underbara älskade land håller på att gå under. Det svenska folkhemmet är ett minne blott. Sjukvården selekterar ut "ej produktiva cancerpatienter" genom att inte ge någon medicin. Senast igår hörde jag talas om ett fall i bekantskapskretsen. Behandlingar som räddar liv och botar är förunnat de som kan öppna plånboken och köpa behandling i Tyskland  USA eller någon annanstans i världen där  man har specialistsjukvård.
Den fria sjukvården  för alla, det sociala trygghetsnätet har idag fått så stora maskor att det är ett enda stort hål, ett hål rakt ner i avgrunden.
Men frågan är om inte fallet med den 85årriga kvinnan ändå tar priset med råge.
Hon har 9000 kr i pension och 6500 kr  i hyra.
Nu blev hon tagen för stöld av mat, mat som hon stulit för att överleva och kunna bjuda sina anhöriga på mat som skulle komma på besök. Hur långt skall våra svenska pensionärer behöva  sjunka innan detta vansinne stoppas.
Det är dags att införa garantibelopp för äldre som är rimligt och som de överlever på Många äldre VILL inte  gå till socialkontoret och begära fattighjälp som de kallar det för. Ja många äldre kallar det fortfarande så, skammen sitter i ryggraden över att begära hjälp från samhället. Allt detta kan vi tacka han den skallige med mustaschen ( den är ljus, han som man kan associera till hade mörk mustasch)
EN man som hatar sitt eget lands folk, Ett år kvar till valet, låt oss slippa  honom sen....
Likheten är slående ARbeit machts frei - arbete skapar frihet - citaten är från två män som hatade vissa människor. DEn lilla med svarte hatade  judar, de andre hatar  det lands befolkning som han  är satt att styra.  Den ena dödade snabbt och skoningslöst, den andre långsamt men skoningslöst.
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar