torsdag 7 februari 2013

Upp till debatt om FAS 3.. den som vågar

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16201314.ab
Med 1,5 år, lite drygt kvar  till nästa val så verkar de flesta partier smyga runt som kattfan runt het gröt.
Ingen vågar ta debatt med den andre och görs det så är det i princip bara väder och vind.
 Nä  nu vill vi ha en rejäl debatt om FAS 3 och sjukersättningen. Återställningen av det ekonomiska värdet av  arbetslöshetsersättningen.  Den höga arbetslösheten. Ja allt som vi debatterar i stugorna, men som    den riksledande politikerna  likt  strutsen gömmer sig för.
 FAS 3 när skall detta totalitära katastrofala kränkande  REinfeldska påhitt  försvinna.
Ett totalt meningslöst påhitt som endast tar livsglädjen ur folk. Fast det är kanske det som är meningen, så minskas arbetslösheten.  Med försvunnen livsglädje  förkortas livet, så är det det bara.   Det handlar inte om något massivt självmord, utan  krämpor, sjukdomar ålder, minskat självförtroende   intar en människas kropp både psykiskt och fysiskt. Ständig oro  över ekonomi tar hårt på en människa.
Det är också dags att ta en debatt om   kommunernas kränkande  behandling av sina invånare. För några dagar sedan kunde vi läsa om lastbilschauffören som blev nekad hjälp eftersom man hävdade att han skulle plocka ut sin pension. Ponera att  han gör det, hur agerar man sedan när han 65 år gammal kommer till Soc och ber om hjälp. Man frågar givetvis, varför han tagit ut sin pension så tidigt...... Det är hög tid att ta en debatt om den undermåliga skolan, där en skola som tidigare varit i världsklass nu rankas mycket långt ner.
Så nu vill vi se en debatt där alla partier, även SD, KD  Cetc klart redovisar sina åsikter och mål  och avsikter. INNAN valet 2014....
Vid tangentbordet
Kågerödsmurveln 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar